Du er her: Bedrift » Parabol

Parabol

Parabol-TV er enkelt forklart TV-signaler som mottas direkte fra en satellitt. Parabol-TV, eller satellitt TV som det også kalles, forkortes ofte med DTH (Direct To Home).

En parabol brukes for å motta signaler fra en satellitt. Signalene går så via en coaxcialkabel fra antennen og inn en dekoder eventuellt inn en TV som støtter mottak av parabolsignal (DVB-S). De alle fleste i Norge kan motta signaler via en parabol så lenge man har fri sikt mot satelitten. Det er idag mange tusen TV-kanaler man kan motta via satellitt. De leverandørene som retter seg mot det norske markedet er Viasat og Canal Digital. For å motta de norske kanalene, må du ha avtale med en av de selskapene, enten det er for en bedrift, institusjon eller privatperson.

Flexcom AS installerer hvert år parabol for mange tusen brukere, og har gjort oss til en ledende installatør innen dette fagfeltet med meget høy kompetanse.

Parabolsignalene har tidligere hatt sine begreninger på kabellengder. Nyere teknologi som fiber, gjør nå at man kan ha kabelstrekk opp til 1000 meter. Flexcom AS leverer systemer på tradisjonell coaxialkabel samt fiberkabel.

Parabol for bedrifter, pub'er og institusjoner, krever egne avtaler. Kontakt oss direkte for forespørsel om pris.

  • Tlf: 22 80 32 45
Fiberoptikk - Telecom - Antenneteknikk

Flexcom AS © 2011-21 - Innholdsoversikt