Du er her: Nyheter » 2012 » Oktober » Vår avdeling i Trondheim fyller 3 år idag

2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019

Vår avdeling i Trondheim fyller 3 år idag

01.10.2012

Norsk Antenneservice AS ble startet i Oslo i 1994, og har fått et godt fotfeste og rykte i hovedstaden og omegn. I 2009 ble besluttet å starte en egen avdeling i Trondheim som skulle ta for seg kunder i Trondheim og området rundt. Dette har medført at vi er et av landets største firma innen vårt fagfelt, og i dag 1. oktober 2012, fyller vår avdelingen i Trondheim 3 år!

TV-signaler er mye mer komplisert enn hva det var for 10-15 år siden. Kompetansen som kreves for å kunne få gode og stabile TV-signaler, krever mer enn bare hobbykunnskap. Dette har medført at de som ønsker dette, må henvende seg til fagfolk med kompetanse og erfaring, noe kundene våre har fått erfare, også i Trondheim de siste tre årene.

På tre år har vår avdeling i Trondheim mer en tredoblet seg med mannskap, og vi har vært hjemme hos mange tusen kunder hvert år. Både private og hos bedrifter. Norsk Antenneservice AS har gjort seg godt bemerket i markedet og har vist høy faglig kunnskap og en utmerket service. Det like trønder'an!

Norsk Antenneservice i Trondheim er det firmaet som monterer flest antenner for Viasat, Canal Digital og RiksTV i Midt-Norge. Vår avdeling i Trondheim står til rådighet for 180.000 innbyggere i Trondheim by, samt over 50.000 utenfor selve Trondheim! Dette er vi stolt over å kunne serve og håndtere på en proff måte.

Daglig leder i Norsk Antenneservice AS og avdelingsleder Arvid Stendahl Siem i Trondheim er stolte over hva de har oppnådd på disse tre årene, og ser fram til å videre kunne vokse som en servicebedrift i markedet. Vi gleder oss til å gjøre enda flere kunde strålende fornøyd i tiden fremover. Vi har jobbet hardt, og det skal vi fortsette med. Samtidig må vi tenke nytt som bedrift, for å nå kundene våre og det markedet ser etter. Vi har oppdatert våre hjemmesider og vi jobber aktivt på Facebook for å kunne formidle informasjon og nyheter. 

Vår fokus på høy faglig kompetanse, videreutvikling, kvalitet og god service har vært viktige faktorer for å få oss der vi er i dag. Dette skal vi fortsette med, samtidig som vi skal fortsette med å være best! 


Vi gratulerer ! 

 

  • Tlf: 22 80 32 45
Fiberoptikk - Telecom - Antenneteknikk

Flexcom AS © 2011-20 - Innholdsoversikt